Alla inlägg den 25 juni 2011

Av Rosie - 25 juni 2011 21:36

Vet ni vad det bästa som finns efter en intensiv och lång dag??? JO, att bädda ner sig i sängen och se en bra film...låta min kropp få vila. Just finns det bara ett ord i mitt huvud och det är AJJJJJJJJJJJJJJ!!! När jag får vila vilket jag gör på dagarna när barnen är på dagis och jag är hemma allena, så kan jag ta mig fram utan kryckor...ont och vackligt men slipper de där sablans stålsakerna... Men på helgen eller när jag ska gå någonstans så måste jag ha dem. Är sååå trött på dem!!! Är såååå trött på att inte kunna gå ordentligt! Denna ständiga värk och hugg från svanken och neråt är hemsk! Nu känns det som om hela mitt bäcken har gått i sönder i tusen pusselbitar som försöker hitta tillbaka till varandra... men tyvärr hittar inte pusselbitarna varandra och när det blir fel så känns det som om ALLT...precis ALLT går ännu mer sönder och det nästan blixtrar för ögonen...Jag hoppas innerligt att jag ska bli läkt efter förlossningen! slippa all drama som jag hade efter Elias...


Jaja, nog med det!


Elias har varit hos sin kompis Max idag, och Nellie har spenderat dagen med farmor.... Jag och Danny har försökt få gjort lite hemma... rensat skåp, rensat barnens rum...etc.. Sedan har vi haft Dannys arbetskamrat Ljung och hans fästmö Judith på middag hemma... väldigt trevligt har det varit. Men som sagt...nu ligger jag i min säng, bullat upp mig med kuddar och det är såååå skönt!


Söndag imorgon! Inget planerat alls....förhoppningsvis lite sovmorgon;-) Vi har så lyxigt just nu med att när barnen vaknar vilket kan vara tidigt så leker de fint på sitt rum eller så kommer de in och vill se bolibompa hos oss. Vi kan ligga kvar och slumra lite och det känns så lyxigt!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards